Piwales Tresno R2d Yogyakarta Ft Ndx A K A Familia

Piwales Tresno - R2D Yogyakarta Ft NDX A.K.A Familia

Download Dengan Cepat

Name:Piwales Tresno - R2D Yogyakarta Ft NDX A.K.A Familia
Genre:Unknown
Date:20 August 2015
Duration:00:04:34
View:1.2M
Like:1.9K
Dis Like:93
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:HIP HOP YOGYAKARTA
Source:Youtube

Lirik Piwales Tresno R2D Yogyakarta Ft NDX A.K.A Familia
kowe tau ono ning atiku
kowe mbiyen ngancani uripku
saikine kowe lungo ninggal janji palsu
opo iki piwales tresnamu
ngukir cidro ng njero batinku
ngopo tego dolanan atiku sak penakmu?

naliko ati iki wes mantep milih kowe
nanging memburine aku mbok tinggalake
soroting mripatmu wes ra nandakkake tresno
roso wes tok rampungi, atiku tok larani
yen kelingan janji manis rogo iki ra kuat
kabeh esemanku, dadi luluh sambat
uripku soyo susah sak uwise kowe cidro
ra ngiro tresno suci iki dadine sewu loro

jroning ati pancen tresno marang nimas
nanging aku ra biso, mbaleni kabeh crito

kowe tau ono ning atiku
kowe mbiyen ngancani uripku
saikine kowe lungo ninggal janji palsu
opo iki piwales tresnamu
ngukir cidro ng njero batinku
ngopo tego dolanan atiku sak penakmu?

rembulan wengi iki nggowo roso kang tipis
lintang dadi saksi perih ing sambat tangis
sembrebet angin tresno wes mandek mbok gowo lungo
opo iseh pantes, kulo paring ngapuro
pancen kudu pisahan, gsti kang paring dalan
kabeh crito mung pantes, dadi kenangan
ora ono ucap pisah kang iso dadi tinggalan
mergo kowe wes ra biso kanggo dijak bebrayan

jroning ati pancen tresno marang nimas
nanging aku ra biso, mbaleni kabeh crito

kowe tau ono ning atiku
kowe mbiyen ngancani uripku
saikine kowe lungo ninggal janji palsu
opo iki piwales tresnamu
ngukir cidro ng njero batinku
ngopo tego dolanan atiku sak penakmu?

ra bakal tak baleni tresnamu koyo geni
kang sumlebyar,mlabat ngobong roso kang suci
saiki pancen wes ra biso bali ning wektu mbiyen
ilang ukara opo meneh gawe crito balen
wis yo wis ojo, nggugah manah kang turu
tresno kasih lan ati mbiyen udu duwekmu
tak lilakne jembar manah ngeculke kowe
mungi gusti saguh lan cepet paring gantine

jroning ati pancen tresno marang nimas
nanging aku ra biso, mbaleni kabeh crito

kowe tau ono ning atiku
kowe mbiyen ngancani uripku
saikine kowe lungo ninggal janji palsu
opo iki piwales tresnamu
ngukir cidro ng njero batinku
ngopo tego dolanan atiku sak penakmu?

kowe tau ono ning atiku
kowe mbiyen ngancani uripku
saikine kowe lungo ninggal janji palsu
opo iki piwales tresnamu
ngukir cidro ng njero batinku
ngopo tego dolanan atiku sak penakmu?


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: