Pantai Klayar Congdut Didi Kempot

Pantai Klayar (Didi Kempot) CONGDUT - Keroncong Dangdut Akustik Cover (Bella Nadinda & The Ormaz)

Download Dengan Cepat

Name:Pantai Klayar (Didi Kempot) CONGDUT - Keroncong Dangdut Akustik Cover (Bella Nadinda & The Ormaz)
Genre:Unknown
Date:04 March 2018
Duration:00:05:08
View:146.7K
Like:1.1K
Dis Like:31
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:The Ormaz
Source:Youtube

Jangan Lupa Subscribe, Like, Comment dan Share ya.. :)

Pantai Klayar - Didi Kempot (lirik)

Tulung sawangen
sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho
Senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo..

reff:

Sedelo wae aku ora biso
Adoh kowe nengopo ningalke lungo
Sekedhep netro aku ora lilo
Yen kowe nganti gandeng
karo wong liyo
Ouoooo..

Tulung sawangen
sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho
Senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo..

reff:

Sedelo wae aku ora biso
Adoh kowe nengopo
ningalke lungo
Sekedhep netro aku ora lilo
Yen kowe nganti gandeng
karo wong liyo
Ouoooo..

Birune segoro kutho pacitan
Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
Birune segoro kutho pacitan
Pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan..
Ouoooo..
Ouoooo..

Produksi:
Bella http://www.instagram.com/bellands/
Rafif http://www.instagram.com/rpujasmara/
Bagus http://www.instagram.com/bagusshidqi/
Sanja http://www.instagram.com/ndsanja/

Wardrobe : ABHA MUA http://www.instagram.com/abha_mua/
Jilbab : Hijaberia http://www.instagram.com/hijaberia/
Video : Fajar Timur http://www.instagram.com/fjtimur
Recording : Kamar Studios http://www.instagram.com/kamarstudios

Terima Kasih Telah Menonton :)

*Didengerin pakai headset atau stereo speaker lebih wuenak :D*


Jangan lupa follow juga Instagram kami @theormaz


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: