Lungiting Asmoro Didi Kempot

Didi Kempot - Lungiting Asmoro Lirik

Download Dengan Cepat

Name:Didi Kempot - Lungiting Asmoro Lirik
Genre:Unknown
Date:02 January 2016
Duration:00:04:52
View:130.6K
Like:505
Dis Like:32
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Lirik Jawa
Source:Youtube

Lirik Jawa - Didi Kempot Lungiting Asmoro

Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu wong ayu
Ra eling dino lan wektu

Ing ati katon ra biso ilang soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang aku samar yen sliramu ra kelingan

cah ayu tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe. . .

Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur. . . .
Aku ora bakal mlayu. . .
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho nanging lungiting asmoro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: