Kh Af Ghazali Full Ceramah Basa Sunda Tilu Tugas Manusa

KH. AF. Ghazali Full - Ceramah Basa Sunda : Tilu Tugas Manusa

Download Dengan Cepat

Name:KH. AF. Ghazali Full - Ceramah Basa Sunda : Tilu Tugas Manusa
Genre:Unknown
Date:06 July 2014
Duration:00:46:08
View:50.4K
Like:149
Dis Like:14
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:susundaan
Source:Youtube

Wargi sadayana, ieu Ceramah Sunda Alm. KH. AF. Ghazali.
Mugia anjeuna dipaparin tempat anu sasae-saena di sisi Allah SWT.
Mugia janten mangfaat kanggo anu ngadangukeun.

Tong hilap like, subscribe & share, supados wargi-wargi nu sanes tiasa kabagi elmu sareng manfaatna.

Hatur Nuhun.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: